Bornholms Politi: Seneste nyt fra Svaneke - mandag den 12. april

Kilde: Bornholms Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Svaneke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri

BRK har i den forgangne uge fået stjålet et vejskilt med teksten KÆLLINGEBYVEJEN fra en stander på Kællingebyvejen/Pederskervejen. Der er brugt vinkelsliber for at få fjernet skruer, og kender du noget til tyveriet, opfordres du til at kontakte politiet på 112.

 

Arbejdsuheld

Fredag den 9. kl. 1230 væltede en gyllevogn på Buskevej i Østermarie, hvorefter en del gylle løb ud på vejen. BRKs miljøvagt og ISL Brand var tilkaldt, og de fik hurtigt styr på situationen. Vejen blev afspærret i forbindelse med oprydningen.

 

Brand

Lørdag den 10. kl. 1040 udbrød der brand i et halmfyr på Nørregårdsvejen i Svaneke. Ilden blev hurtigt slukket af en vaks tilskuer, inden der skete større skade. De tekniske installationer gennemgås af politiets brandefterforskere mandag den 12. med henblik på at fastslå brandårsagen.

 

ATK

Målebilen var fredag den 9. på Segenvej i Almindingen i 70 km-zonen, hvor det på 2½ time blev til 1 måling med en hastighed på 87 km/t. Samme dag blev der målt på Nyker Hovedgade i 2½ time, hvor der heldigvis ikke var trafikanter, som kørte for hurtigt.

Lørdag den 10. holdt målebilen i knap 4 timer på Borrelyngvej ved Poulsker. 12 trafikanter passerede med for høj hastighed, og den værste kørte 104 km/t. Der blev også målt i 2 timer på Munch Petersens Vej i Rønne, hvor 3 trafikanter kørte for hurtigt. Den værste her kørte 62 km/t.

Søndag den 11. holdt målebilen i 2½ time på Nordre Kystvej i Rønne, hvor 3 trafikanter kørte for hurtigt. Den værste kørte 62 km/t. Der blev også målt i 1½ time på Søndre Landevej ved Nylars, hvor ingen overtrådte hastighedsgrænsen på 80 km/t. På Birgersvej i Aakirkeby gik det lidt værre, da 2 trafikanter kørte for stærkt i byzonen. Her kørte den værste 60 km/t.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Flere artikler