Døgnrapporten i Svaneke: onsdag den 1. september

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Svaneke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Hærværk og trusler

 

En 33-årig mand med adresse Smutten i Nexø blev mandag eftermiddag så utilfreds med en 61-årig kvindes parkering, at han krøllede vinduesviskeren på hendes bil, hvorefter han truede hende. Da politiet opsøgte ham tirsdag, forsøgte han at flygte, men blev anholdt og sigtet for hærværk, trusler og for forsøg på flugt.

 

Færdsel

 

En 25-årig mand blev tirsdag kl. 07.15 sigtet for at køre bil uden at have kørekort på Tassevej i Hasle.

 

En 42-årig kvinde har fået beslaglagt sit køretøj efter en blodprøve taget i forbindelse med spirituskørsel viste en promille på over 2,0

 

En 52-årig taxichauffør påkørte tirsdag forulykkede tirsdag formiddag på Vestre Strandvej ved Balka med lav hastighed. Han blev kørt til kontrol på hospitalet.

 

En målrettet færdselskontrol resulterede tirsdag morgen i to sigtelser for overtrædelse af fartgrænsen på Ibskervej i Svaneke. Hastighederne blev målt til henholdsvis 109 og 112 km/t.

 

På skolekontrol ved Paradisbakkeskolen blev en enkelt bilist sigtet for ikke at have sikret, at barnet anvendte sikkerhedssele.

 

Narko

 

En 29-årig mand blev tirsdag formiddag sigtet for at være i besiddelse af dopingmidler og 61 gram hash på sin adresse i Rønne.

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi