Nyt fra Svaneke i politiets døgnrapport

Profilbillede

Svaneke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Strandingsloven

 

Torsdag d. 20. januar kl. 12.00 anmeldte en borger, at han havde fundet en signalbøje lidt syd for Hammerhavn. Der var umiddelbart ingen identificerbare oplysninger på bøjen, men efter kontakt med Søfartsstyrelsen blev det opklaret, at der var tale om en røgbøje uden signal. 

Bøjen blev herefter destrueret.

 

Færdsel

 

Fredag målte ATK-bilen i 4 timer på Segenvej i 70 km-zone. 2 bilister kørte for stærkt - højeste hastighed blev målt til 92 km/t.

 

Våben

 

I forbindelse med renovering af en ejendom i Svaneke, har boligejeren fundet en Luger pistol fra 2. verdenskrig i en skunk. Pistolen er afleveret til politiet.

 

Hensat knallert

 

Lørdag aften fik Bornholms Politi en henvendelse om en rød knallert, der var hensat i vejkanten på Plantagevej i Bodilsker ud for skovstykket "Gryet". Knallerten havde stået der i over et døgn, og nøglen sad stadig i tændingslåsen. Hverken nummerplade eller stelnummer har kunnet hjælpe politiet med at finde frem til ejeren, og en søgning i skovstykket med patruljehund har heller ikke givet noget. Nøglen er taget med til politigården i Rønne, og vi hører meget gerne fra ejeren eller borgere, der kan hjælpe os med at finde frem til ejeren.

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk