Nyt fra Svaneke i politiets døgnrapport

Profilbillede

Svaneke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Fredag omkring middag modtog vi en henvendelse om en kabinescooter, der henstod på Lundsvej i Østermarie. Ved kontakt til ejeren, oplyste han, at en mekaniker ville hente den i løbet af mandagen. 

ATK-bilen stod fredag på Søndre Landevej i to timer, hvor to trafikanter blev målt til at køre over de tilladte 80 km/t. Den højeste måling var på 96 km/t. Senere på sagen stod ATK-bilen på Nordre Kystvej ved Jernbanevej, hvor det er tilladt at køre 50 km/t. Her blev tre trafikanter målt til at køre over det tilladte. Den højeste måling var på 73 km/t, hvilket udløser et klip i kørekortet. 

 

Brand

Fredag kl. 21.24 indgik en anmeldelse om røgudvikling på Reberbanevej i Svaneke. Ved nærmere undersøgelser viste det dig, at beboeren på adressen havde tømt sit askebæger i en skraldespand, hvilket havde forårsaget rødudviklingen. Beboeren blev kørt til hospitalet til tjek. 

 

Storm

Der har ikke været mange indberetninger om væltede træer eller nedfaldne tagsten som følge af weekendens vejr. Vi har modtaget en enkelt melding om et væltet tre på Staggevej i Østermarie, hvor Vej og Park blev orienteret. 

 

Uro og uorden

I weekenden var vi til stede i nattelivet, hvor der lørdag aften og natten til søndag var lidt uro omkring Krystalgade og Store Torv. Dette blev håndteret af patruljen på stedet. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
False {
}
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk