Nyt fra Svaneke i politiets døgnrapport

Profilbillede

Svaneke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Vi har modtaget to anmeldelser om graffitihærværk, hvor der er malet tags på henholdsvis Match Padel Bornholms område i Svaneke samt retsbygningen i Rønne. Graffitihærværket i Svaneke er begået mellem mandag den 25. juli kl. 23.00 og tirsdag den 26. juli kl. 08.00. I Rønne er der på retsbygningen begået graffitihærværk mellem tirsdag den 26. juli kl. 12.00 og mandag den 1. august kl. 12.00. 

 

Færdsel

En 64-årig kvinde blev tirsdag kl. 21.10 sigtet for at have benyttet håndholdt mobil, til trods for at hun førte en bil ad Haslevej i Rønne. Det giver et klip i kørekortet at benytte håndholdt mobil under kørsel.

På baggrund af en borgerhenvendelse stod ATK-vognen tirsdag først i tre timer på Sct. Klemensgade i Klemensker og herefter to timer på Kirkemarksvej i Nyker. På Sct. Klemensgade blev en enkelt trafikant målt til at køre 61 km/t, hvor det kun er tilladt at køre 50 km/t. på Kirkemarksvej er hastighedsbegrænsningen på 50 km/t, hvilket 15 trafikanter ikke overholdt. En enkelt trafikant kørte 69 km/t og står derfor til et klip i kørekortet.

 

Beruser

Onsdag kl. 01.02 modtog vi en henvendelse fra en borger, der oplyste, at en fuld mand lå i rabatten ved rundkørslen på Torneværksvej og Ringvejen i Rønne. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de fik kontakt til den 19-årige unge mand, der blev skønnet påvirket i middelgrad. Den unge mand var blevet træt, men ville tag hjem til egen adresse.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler