Nyt fra Svaneke i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Svaneke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Torsdag modtog vi en anmeldelse og graffitihærværk på et offentligt toilet ved Bykilden i Svaneke. Hærværket skulle være sket mellem mandag den 1. august kl. 12.00 og onsdag den 3. august kl. 08.00.

 

Uro og uorden

En mandlig turist oplyste torsdag eftermiddag kl. 16.00, at han havde været nødsaget til at søge tilflugt i Svaneke Røgeri, efter han var blevet verbalt overfuset af en fisker på havnen. Den mandlige turist have taget billeder af havnemiljøet, hvorfor den mandlige fisker blev opfarende og ikke ville have, at turisten tog billeder af fiskerbådene. Turisten søgte mod Svaneke røgeri, da han blev utryg ved situationen. Den pågældende fisker havde dog cyklet efter turisten, hvorfor han ringede til politiet. Det blev aftalt, at turisten ville kontakte dem, han var på ferie med, for at komme sikkert fra røgeriet igen. Vi hører meget gerne fra personer, der har set episoden. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi