Nyt fra Svaneke i politiets døgnrapport

Profilbillede

Svaneke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Fredag formiddag kl. 11.45 ringede en borger og oplyste, at vedkommende netop havde set en ældre cyklist liggende på kørebanen på Madvigsgade i Svaneke. Den 73-årig mandlige cyklist var ukontaktbar, og blev hjulpet af borgeren samt en læge, der tilfældet var kommet forbi stedet. Det lykkedes det ankomne ambulancepersonale, at få liv i cyklisten igen, som herefter blev kørt til hospitalet.

En patrulje på Lille Torv i Rønne fredag aften kl. 21.05 bemærkede en beruset mand forsøge at kickstarte en knallert, uagtet at han var stærkt påvirket af alkohol. Patruljen tog kontakt til den 40-årige mand fra Rønne, der ved en alkometertest sås påvirket af alkohol over den tilladte grænse. Manden blev kortvarigt anholdt og kørt til hospitalet med henblik på udtagelse af en blodprøve.

En 66-årig mandlig bilist fra Midtbornholm havde lørdag eftermiddag kl. 13.40 holdt parkeret på Gl. Postvej i Nexø, hvor bilen blev påkørt af en 80-årig kvindelig bilist fra Midtbornholm. Den kvindelige bilist undlod efter påkørslen at standse og udveksle generalier, hvorfor hun blev sigtet herfor.

 

Uro og uorden

En borger ringede natten til søndag kl. 00.48, idet han netop havde tilbageholdt to unge mænd fra Rønne på henholdsvis 15 og 14 år. Borgeren havde set de to unge mænd i færd med at sparke til et skilt, hvorfor han tog kontakt til dem. Begge forældre til de to unge mænd blev underrettet, og herefter blev de to unge mænd blev kørt hjem til forældrene.

Søndag kl. 23.51 ringede en borger, idet en 30-årig beruset mand fra Rønne havde indfundet sig på anmelders adresse i Rønne, hvor han havde taget skoene af og var ved at lægge sig på sofaen. Da patruljen ankom til stedet, var manden gået igen. 

 

Tyveri

En 49-årig mand fra Rønne ringede søndag kl. 02.35, idet han netop havde opdaget, at vedkommendes scooter var forsøgt stjålet. Scooteren havde holdt parkeret på Zahrtmannsvej i Rønne siden lørdag eftermiddag kl. 15, hvorfra den var blevet forsøgt opbrudt og flyttet. Den 49-årige mand fandt scooteren igen i nærheden af det sted, hvor den havde holdt parkeret. 

 

Narko

I forbindelse med en ransagning på en adresse i Nexø, blev en 24-årig mand fundet i besiddelse af 30 gram hash, en mindre mængde kokain samt en peberspray. Den 24-årige blev sigtet for overtrædelse af lovgivning om euforiserende stoffer samt for våbenloven. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
False {
}
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk