Nyt fra Svaneke i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Svaneke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Mandag morgen havde en borger parkeret sin bil på parkeringspladsen på Remisevej i Rønne. Da ejeren kom tilbage til bilen om aftenen, var der en stor bule i højre fordør. Det havde ikke været muligt for borgerne at finde frem til, hvem der havde pådraget skade på bilen. Vi hører gerne fra borgere, der kan have set noget i løbet af mandagsdøgnet.

En 21-årig kvinde fra Rønne blev torsdag omkring kl. 02 standset på Borgmester Nielsens Vej i Rønne grundet mistanke om spirituskørsel. Ved en alkometertest sås kvinden påvirket af alkohol over det tilladte, hvilket hun blev sigtet for.

 

Hærværk

En 36-årig kvinde fra Rønne blev onsdag sigtet for at have begået hærværk på en bil, der holdt på Nordre Kystvej i Rønne.

 

Musik til ulempe

Torsdag omkring kl. 00.30 og 01.30 modtog vi to henvendelser om musik til ulempe i henholdsvis Svaneke og Rønne. I begge tilfælde var musikken blevet slukket, da patruljen ankom. Husk at vise hensyn til omkringboende og skru ned for musikken. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi