Nyt fra Svaneke i politiets døgnrapport

Profilbillede

Svaneke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk

Bornholms Politi har modtaget tre anmeldelser om hærværk begået mod biler på Gartnervangen i Rønne. Bilerne er påført flere ridser, ligesom flere dæk er blevet punkteret. Hærværkssagerne har fundet sted mellem torsdag den 7. juli om eftermiddagen og fredag den 8. juli. Bornholms Politi hører meget gerne fra borgere, der kan have set noget.

 

Hundeloven

En 47-årig kvinde blev fredag formiddag bidt i benet af en forbigående hund i forbindelse med, hun kørte i et mindre el-køretøj i skoven i tilknytning til Peter Ipsensvej. Ved kontakt til ejeren af den forbigående hund, blev det oplyst, at det var ejerens hundelufter, der havde gået med hunden. Den 77-årige mandlige hundelufter blev derfor sigtet for overtrædelse af hundeloven.

 

Sildefest

I weekenden var Bornholms Politi til stede ved Sildefesten i Hasle, hvor der desværre var en del at se til. I løbet af weekenden blev fem personer sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved at have optrådt udadreagerende eller ved at forstyrre en igangværende politiforretning. Derudover modtog vi en henvendelse fra en 21-årig kvinde, der ønskede at anmelde blufærdighedskrænkelse, idet en 17-årig ung mand stak en telefon med kameraet tændt ind under skillevægen i de opstillede toiletskurvogne, hvor kvinden befandt sig.

 

Uro og uorden

En patrulje måtte lørdag omkring kl. 04.30 køre til Store Torvegade i Rønne, hvor to mænd på henholdsvis 35 år og 29 år var i slagsmål med hinanden. Patruljen fik de to mænd skilt ad, hvorefter begge personer udtalte verbale trusler mod hinanden. De to mænd blev begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. 

 

Færdsel

Lørdag formiddag blev en 59-årig mand sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen. Manden kom kørende ad Helligdomsvej i Gudhjem med en cykel, som hang bag på bilen. Dog var der ikke gjort brug af cykelbom, hvorfor man hverken kunne se lygter eller aflæse nummerplade.

En 45-årig mand kom lørdag formiddag kørende ad Strandvejen ud for Pedersker, da der pludseligt sprang et får ud på vejen. Den 45-årige mand kunne ikke nå at bremse op, hvorfor han ramte fåret, der døde på stedet. Ejeren af fåret kom efterfølgende til stedet, hvor de to personer udvekslede generalier og ejeren fik bortskaffet fåret.

En 64-årig mand blev lørdag kl. 10.48 sigtet for at have foretaget en overhaling over spærrelinjen på Søndergade i Svaneke. En overhaling, der overskrider en spærrelinje, giver et klip i kørekortet.

 

Narko

Bornholms Politi fik lørdag aften indleveret en kuffert, der var blevet taget i tolden ved færgeterminalen i Rønne. Kufferten indeholdte 1,1 gram hash, 0,28 gram skunk samt 1,15 gram psykedeliske svampe.

 

Tyveri

En stor blå knallert med hvide fælge af mærket CPI Oliver blev stjålet fra Birkeløkken i Allinge mellem fredag den 1. juli kl. 12.00 og fredag den 8. juli kl. 12.00. Bornholms Politi hører meget gerne fra borgere, der har set noget i dette tidsrum.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler