Nyt fra Svaneke i politiets døgnrapport

Profilbillede

Svaneke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

En borger ringede mandag eftermiddag og oplyste, at han havde set en motorcykel ligge i grøften på Sandershøjvej i Klemensker. Der var ingen personer i nærheden af motorcyklen. Vagthavende fik telefonisk kontakt til ejeren af motorcyklen, en 53-årig mand. Han fortalte, at han tidligere på eftermiddagen var kørt galt, idet motorcyklen skred ud i en kurve og derefter endte i grøften. Manden var okay og havde allerede kontaktet autohjælp med henblik på at få flyttet motorcyklen.

ATK-vognen stod mandag i fire timer på Borrelyngvej i Rutsker, hvor syv trafikanter blev målt til at køre over de tilladte 80 km/t. Den højeste hastighed målt på strækningen var 96 km/t.

 

Beruser

Tirsdag kl. 02.11 havde en borger af to omgange observeret en mand, der sad på en bænk ved Svaneke Havn. Borgeren henvendte sig til manden, som virkede alkoholpåvirket, hvorfor hun tog kontakt til politiet. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til den 25-årige mand, som tydeligt var påvirket af alkohol. Patruljen skønnede at manden var i stand til at gå selv, og de blev derfor enige om, at den 25-årige gik hjem. 

 

Narko

I forbindelse med en kontrol ved færgeankomsten tirsdag morgen blev en 45-årig mand fundet i besiddelse af 2,63 gram hash.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi
Flere artikler