Nyt fra Svaneke i politiets døgnrapport

Profilbillede

Svaneke er i nat nævnt i døgnrapporten fra Bornholms Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdsel

Torsdag modtog vi svar på en blodprøve udtaget i forbindelse med en sag om hastighed fra den 3. september. Den 24-årige mandlige fører af bilen havde en promille over to, hvorfor der er tale om vanvidskørsel. Vi har derfor beslaglagt køretøjet med henblik på konfiskation. 

Torsdag aften væltede et træ ud over kørebanen og ned i taget på en hus på Tuevej i Listed. Der var lettere materielle skader på huset, og Vej og Park blev underrettet med henblik på at fjerne træet. Samme aften blæste glasset i et vindue ud af siloen på Torvegade i Østermarie. Vej og Park blev rekvireret med henblik på afspærring. De oplyste, at der ikke længere var nogen fare, men at de for en sikkerheds skyld opsatte afspærring.

 

Bekymring for borger

En kvinde ringede torsdag omkring kl. 10, idet hun havde observeret en cykel, som holdt på Hulle Havn i Svaneke tæt ved vandet. Kviden var bekymret for, at der var sket en ulykke, i forbindelse med at personen var ude at bade. En halv time senere ringede kvinden igen for at fortælle, at cyklens ejer var kommet tilbage til sin cykel og var okay.

 

Tyveri

Torsdag omkring middag modtog vi to anmeldelser om butikstyveri fra to butikker i Rønne. En 15-årig dreng og en 14-årig pige havde stjålet forskellige genstande til en samlet værdi af 1186,70 kroner. Den 15-årige blev sigtet for butikstyveri og der blev taget kontakt til den 14-åriges værge. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Bornholms Politi.
Kilde: Bornholms Politi