Carlsberg er kendt for deres øl, men deres forskningslaboratorium har også bidraget til videnskabelige opdagelser, der rækker langt ud over bryggeriets verden. Ved dette foredrag kan du høre lederen af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og brygmester Erik Lund tale om forædling af byg og humle samt bæredygtig dyrkning.
Foredraget vil også omhandle udviklingen af nye gærtyper, der kan producere alkoholfrit øl uden at påvirke smagen. Derudover vil der blive præsenteret banebrydende teknologi inden for klimatolerante fødevarer, som forbedrer planteegenskaber under forskellige klimatiske forhold.
Under foredraget vil deltagerne få mulighed for at smage på fem forskellige øltyper, der præsenteres i takt med, at de gennemgås. Dette giver en unik mulighed for at kombinere teori med smag.
Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab", arrangeret af Aarhus Universitet i samarbejde med Carlsbergfondet.
Praktisk information:
Dato: Tirsdag den 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Svaneke Bio, Brænderigænget 10, 3740 Svaneke
Entré: 30 kr
Målgruppe: Alle
Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation
Følg foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier for bonusmateriale og kommende foredragstips
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her